15. Elokuuta 2015 Sääksmäki, Valkeakoski

History

 • 6.8.2013 Karoliinan työhuoneen ovella

  Ensitapaaminen

  Useammat jo tietävätkin, että tapasimme toisemme ensimmäistä kertaa Karoliinan töissä. Myöhemmin Karoliina toimi sihteerinä yhteisissä kokouksissa ja katseli salaa Mikkoa ja mietti, että onko ihastunut vai ei. Samaa teki Mikko. Aloimme keskustelemaan yhdessä Sosiaalisen median kautta ja tutustuimme toisiimme ystävinä. Kerroimme toisillemme elämästämme, harrastuksistamme ja toiveistamme. Keskustelusta tuli jokapäiväistä, emmekä nähneet toisiamme, muuta kun kokouksissa, joissa hymyilimme kohteliaasti toisillemme. Ystävänpäivänä alkoi tapahtua, kun Karoliina yritti pyytää Mikkoa lounaalle. Pääsimme kuitenkin lounaalle vasta maaliskuun puolella, Naistenpäivän jälkeen, millon Mikko lähetti Karoliinalle virtuaalikukkasia. Työlounaassa oli jo kipinöitä ja pian tämän jälkeen Mikko pyysikin Karoliinaa ulos. Ja siitä alkoi kiiltokuvaparin tarina.

 • 14.3.2014 Pispala

  Seurustelun aloitus

  Mikko oli ollut Karoliinalla yötä, ja söimme aamiaista pöydän ääressä. Edellisenä iltana olimme keskustelleet elämän arvoista ja tärkeistä asioista tulevaisuuden odotusten suhteen. Siinä kahvikupposen ääressä, kuin itsestään aloimme pohtimaan, että pitäisikö meidän virallistaa suhteemme Facebookissa. Sovimme kellonajan ja lähdimme töihin bussilla. Vähän hymyilytti siinä kohtaa, että näinkö tämä sitten meni. :)

 • 24.6.2014 Nokia

  Yhteisen auton osto

  Olimme seurustelleet noin kolme kuukautta, kun aloimme pohtimaan, että jos aiomme päästä liikkumaan loman aikana kenties Suomessa, tarvtsemme ajoneuvon, kun kummallakaan ei sellaista ollut. No, meidän kotiimme löytyi punainen Opelimme, Konzuela. Konzuela on palvellut meitä hyvin ja on meille hyvin rakas. Vähän on tullut tuunattuakin ja paranneltua. Jep, ostimme yhdessä auton ja otimme yhteisen lainan kolmen kuukauden seurustelun jälkeen.

 • 1.7.2014 Muotiala

  Yhteenmuutto

  Karoliina oli muutenkin hengaillut Mikon asunnolla noin puolitoista kuukautta, kun aloimme miettimään, mikä olisi järkevää. Sitten Mikko pyysi, että jos Karoliina vaikka muuttaisi Muotiaalaan hänen luokseen. Tai vaihtoehtoisesti, että hän muuttaisi Pispalaan, kunhan vain olisimme yhdessä. Valittiin tietenkin Muotiala ja Mikko alkoi tekemään Karoliinalle vaatehuonetta. Vaatteet tuotiin ja muita yksittäisi tavaroita autolla. Kaikkein vaikeinta oli saada Pispalan Penthousesta jättisohva, mikä pitikin tuoda parvekkeen kanssa. Onneksi oli vuokranantaja paikalla remppailemassa, muuten olisi sohva mennyt osiksi tiputtuaan maahan.

 • 4.7.2014 Varkaus

  Ensimmäinen yhteinen matka

  Mikko oli aina halunnut osallistua saunajakkaran SM-kisoihin, jotka pidetään vuosittain Varkaudessa. Noh, mikäs siinä, eräänä heinäkuisena perjantaina sitten lähdettin autolla, Eppu takapenkillä kohti Itää. Pysähtelimme muutaman kerran ja lopulta keskiyön jälkeen saavuille Varkauden läheiselle pysähdyspaikalle, jossa vietimme yön nukkuen autossa pienellä mutkalla. Aamulla käväisimme Varkauden torilla aamukahvilla ja siirryimme varaamaamme mökkiin. Sieltä jatkoimme kohti SM-kisoja. Mikko heitti kolme kertaa, joista paras oli noin 17 metriä. Se on yllättävan vaikeaa heittää tuollaista jakkaraa menemättä sivurajojen yli. Käväsimme Varkauden keskustassa syömässä ja loikoilemassa viheriöllä puistossa. Takaisin tulimme Visulahden ja Mäntyharjun kautta ja tutustuimme myös Lammiin ja muihin pieniin suloisiin paikkoihin matkamme varrella. Ensi vuonna uudestaan, ehdottomasti!

 • 30.7.2014 Keskustori, Tampere

  Kihlaus

  Mikko oli ilmoittanut muutamaa päivää aiemmin, että veisi Karoliinan syömään johonkin ravintolaan, enempää ei kerrottu. Töiden jälkeen Karoliina mietti, että miten sinne pitäisi pukeutua ja Mikko sanoi vaan, ettei mitään erityistä, siististi. Karoliina vähän ehti ajatella, että joskos Mikko nyt kosisi, mutta koska Mikko oli keskustaan ajaessa niin rauhallinen, moiset ajatukset lähtivät nopeasti. Parkkeerasimme auton ja kävelimme Keskustorin suihkulähteelle. Siellä Mikko kertoi soittaneensa Karoliinan isälle. Karoliinan sydän pomppasi kurkkuun. Mikko kertoi pyytäneensä Karoliinan kättä ja saaneensa luvan. Siinä kaikkien ihmisten edessä Mikko polvistui ja sanoi "Tuletko sinä minun vaimokseni?" Vastaukseksi hän sai sanan "Tahdon".Tämän jälkeen menimme Dinner in the sky -konseptin mukaisesti taivaalle juomaan shampanjaa, jossa ihmiset skoolasivat meidän kihlauksellemme. Puistossa ilmoitimme läheisillemme olevamme kihloissa ja menimme ensitreffipaikkaan syömään. Kotiin ja lisää kuohuviiniä. Jee, olimme menossa naimisiin!

 • 19.9.2014 Kreeta

  Matka Kreetalle

  Lähdimme Kreetalle rentoutumaan ja nauttimaan lämpimästä ilmasta ja uudesta kulttuurista. Hotellimme oli soma hotellikylä, jossa oli iso uima-allas ja useita ravintoloita. Matka oli All-inclusive, joten joimme ja söimme koko rahan edestä. Katsastimme Rethymnonin, Herakleonin, Hanian, kapeaakin kapeammat vuoristotiet vuokra-autollamme, hullut kanssa-autoiliat, upean pienen rannan, jossa snorklailimme kaloja ja monia muita paikkoja. Tutustuimme ravintolatarjontaan ja shoppailimme ympäri saarta. Viikossa saimme rentouduttua, mutta myös tutustuttua Kreetan historiaan ja kierreltyä ympäri saarta. Uimme ja otimme aurinkoa lähes joka päivä ja palasimme onnellisena kotiin. Matkan aikana tutustuimme toisiimme paremmin ja rakastuimme vain enemmän. <3

 • 24.12.2014 Muotiala

  Ensimmäinen Joulu

  Ensimmäinen Joulumme alkoi vasta hyvin myöhään illalla, mutta se oli parempi kuin ikinä. Kuusemme oli koristeltu jo aiemmin ja aamupuurotkin syöty. Laitoimme saunan päälle ja täytimme kotimme kynttilöillä ja rauhallisella jazzilla. Saunasta virkistyneenä avasimme punaviinipullon ja jaoimme lahjat yksi kerrallaan. Aloitimme pienimmistä ja päätimme päälahjaan. Mikko sai mm. Vaatteita, hajuvettä ja autolehden. Karoliina sai alusvaatteita, poksahtelevia karkkimuroja ja uuden puhelimen. Tämän jälkeen nautimme toistemme läheisyydestä katsellen televisiosta räiskyvää takkaa ja nukahdimme vierekkäin.

 • 14.3.2015 Tampere

  Vuosipäivä

  Päätimme viettää vuosipäiväämme kiertämällä Tamperetta ja tutustua Tampereeseen niin kulttuurillisesti kuin kulinaarisesti. Aloitimme kierroksen Rauhaniemen aurinkoisella rannalla ja Vapriikilla, Sota-ajan, Marimekon ja Tom of Finland -näyttelyä kiertelemällä. Siitä siirryimme Lasten kulttuurikeskus Rullaan origameja katselemaan ja Emil Aaltosen museossa tutustumaan. Sitten nautimme uudenlaista ruokaelämystä Lähiruokalassa ja nopeaa okkultismi-taiteen vilkaisua Kahvila Dadassa. Galleria Saskiassa yritettiin ymmärtää Matkamuistoja -näyttelyä ilman että tulisi fyysisesti paha olo, siinä kuitenkaan onnistumatta. Mikko ymmärsi täysin näyttelyn syvemmän merkityksen. Tätä kokekusta hoidimme kakuilla ja kahvilla Kahvila Valon mukavissa tuoleissa. Ilta huipentui stand-uppiin. Nukahdettiin aika nopeasti illalla. :D

 • 30.4.2015 Pirkkala

  Yhteisen kodin osto

  Kaikki lähti kahvihetkestä Cafe Pispalassa, jossa kahvia juodessamme aloimme katselemaan asuntoja Pispalan alueelta Etuoven sivuilla. Laajensimme etsintää ja löysimme mielenkiintoisen vaiheessa olevan talon, joka oli vielä vaiheessa. Menimme seuraavana sunnuntaina näyttöön ja ihastuimme. Näimme talossa potentiaalin ja päätimme tarjota talosta. Olimme varmoja, että tarjous ei menisi läpi, mutta kuukauden päästä vappuaattona allekirjoitimme kauppakirjan. Nyt asumme ihanassa, vielä keskeneräisessä talossa, jossa saamme kasvattaa tulevat lapsemme.

 • 15.8.2015 Tampere

  Häät